Trek gratis je dagkaart met Lenormand!


Liefde

Wil je weten wat de kaarten ons over de liefde voorspellen? Je bent single en hoopt de nieuwe man of vrouw van je leven te ontmoeten ? Durft u het aan een nieuwe partner te zoeken? Is er een match en kunnen jullie een koppel worden? Is je date succesvol? Vind je uw soulmate ? Ondernemen jullie binnenkort een reis tesamen? Zit onze relatie vast en zijn we ons hier niet alijd van bewust. Dan moeten we dringend werken aan onze relatie. Vaak is onze relatie stabiel maar kunnen enkele wenken onze relatie levendig houden. Mle Lenormand helpt ons dagelijks een klare kijk te krijgen op liefdesvlak.

Hierbij trekken we slechts één kaartje. Je denkt aan je vraag en duidt spontaan één kaart aan. De boodschap die naar boven komt kan betekenisvol en treffend zijn. De kaart helpt om onze relatie te koesteren of om er keihard aan te werken indien nodig. Het geeft ons moed in moeilijke tijden. Het is niet toevallig dat je een bepaalde kaart trekt. De energie van hierboven leidt ons naar de kaart die we op dit ogenblik nodig hebben. Je zult versteld staan van de boodschap die je doorkrijgt dankzij de kaartjes van Lenormand. Veel succes. De weergave van de kaarten is een persoonlijke interpretatie door Colien (medium, kaartlegster sedert 1990) consulente van Astrolux. Willen we meer te weten komen, dan zijn we verplicht om meerdere kaarten te trekken en krijgen de kaarten in hun betekenis een andere inhoud. Hiervoor kan u een kaartlegster contacteren.

Bij het trekken van de kaarten kiezen we voor de orakelkaarten van Mevrouw Lenormand uitgegeven door de uitgeverij Cartamundi (www.cartamundi.com) die vooral te krijgen zijn in speciaalzaken.

Live kaartlegging

sms

telefoon

Gratis liefdeskaart